Fri fragt ved køb over 499,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Filters
Søg

NAILBERRY

Sorter efter
Vis per side
WILD SAGE

NAILBERRY NEGLELAK WILD SAGE

Wild Sage Pastel Leder du efter en ny neutral farve? Mød Nailberrys lyse pastel salvie. Den er markant forskellig fra de traditionelle pink eller nude farver, men stadig ultra-klassisk og anvendelig, og den passer til alle hudtoner og er især velegnet til korte negle. Frisk, opløftende og med en mælkeagtig blødhed, der udstråler stille, moderne luksus.
165,00 DKK
MISTRAL BREEZE

NAILBERRY NEGLELAK MISTRAL BREEZE

Mistral Breeze Cremet pastelblå Inspireret af den krystalklare himmel i Provence er Nailberrys friske pastelblå som et pust af havluft til neglene. Den søde, solide farve vil tiltrække mange beundrende øjne, mens dens cremede blødhed sikrer, at den ikke overskygger dit look. En perfekt neglelak til forår, sommer og til fest, men cool nok til at være en fast del af din manicure året rundt.
165,00 DKK
LAVENDER FIELDS

NAILBERRY NEGLELAK LAVENDER FIELDS

Dette forår og sommer er lavendel den nye nude. Chic, cremet og cool. Du vil elske Nailberrys blanke pastel lilla for både dens alsidighed og øjeblikkelige stilforbedrende effekt. Vælg at lakere dine negle for at nyde denne smukke farve fuldt ud eller lav en lakering med halvmåner og tynde franske spidser for en minimal, men stadig livlig manicure.
165,00 DKK
PINK TULIP

NAILBERRY NEGLELAK PINK TULIP

Uigennemsigtig Nailberrys slående hot pink transporterer os tilbage til barndommens dage. Sjov, useriøs og umulig at ignorere. Den fungerer lige så godt sammen med en neutral garderobe eller et lyst colourblock-look. Et enkelt sweep af denne patenterede formel giver en glat og stribefri professionel finish, der aldrig vil klumpe eller revne. Boost dens udholdenhed med en finish af Shine & Breathe Top og farv dine negle sunde!
164,95 DKK
LOVE ME TENDER

NAILBERRY NEGLELAK LOVE ME TENDER

Cremet Rose Beige Uigennemsigtig Du kan simpelthen ikke gå galt med Nailberrys mørke rose. Hverken for bleg eller for lys, den er både mild og kølig, hvilket gør den til en fejlfri og flatterende neutral året rundt, uanset om den bæres til en speciel lejlighed eller blot som din hverdagsskygge. Et enkelt sweep af denne patenterede formel giver en glat og stribefri professionel finish, der aldrig vil klumpe eller revne. Boost dens udholdenhed med en finish af Shine & Breathe Top og farv dine negle sunde!
164,95 DKK
COFFEE

NAILBERRY COFFEE BROWN

165,00 DKK

Sorter efter:

Ryd alle